Vrijdag 13 januari, de laatste dag van de detoxkuur zit erop!

gefeliciteerdDe laatste dag zit erop! ‘Gefeliciteerd’ staat er in het programma, ik vind het dan ook wel een schouderklopje waard, hahaha! Nee hoor ik heb er zelf voor gekozen en ben blij dat ik het heb gedaan! Mijn huid en haren zijn zachter, heb meer energie en ben 3 kilo afgevallen. Nu was het afvallen voor mij niet de hoofdzaak maar het is toch mooi meegenomen. Vanmorgen mocht ik alweer 1 van mijn favoriete ontbijtjes; havermout met banaan en gedroogde abrikozen, hmmm heerlijk dat heb ik echt gemist! Vanavond ook een lekker stukje kipfilet gehad. Wat kun je dan genieten van je eten! Al met al is het me erg meegevallen en ga het zeker nog een keer doen! Doet u dan met mij mee? Klik hier voor meer informatie over het programma.

havermout dag 11


Leave a Reply