Alpha-H

Alpha-H

Alpha-H is een Australisch cosmeceutical* merk voor vrouwen én mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en ook daadwerkelijk resultaat willen zien. De producten zijn er op gericht om de huid uit haar eigen ‘comfort zone’ te halen, zodat zij daadwerkelijk wordt geactiveerd, gestimuleerd en aan het werk gaat. Hierdoor wordt er daadwerkelijk een proces in gang gezet wat lijdt tot zichtbare verbetering van kwaliteit, teint en structuur.

De producten beïnvloeden (verlagen waar nodig) de huideigen pH waarde, waardoor de activiteit in de diepere huidlagen toeneemt; precies daar waar nieuwe, frisse huidcellen en collageen vezels worden aangemaakt. Er wordt al meer dan 20 jaar diepgaand onderzoek gedaan naar wat de huid nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Dit betekent dat de producten zeer hoge percentages actieve, natuurlijke ingrediënten bevatten en er gebruik wordt gemaakt van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van biotechnologie. Er worden geen onnodige ingrediënten gebruikt zoals synthetische geur- of kleurstoffen en vulstoffen. Ook zijn alle producten vrij van parabenen, minerale oliën, parfum en sulfaat (SLS). De producten zijn vegan friendly en worden niet op dieren getest.

*Cosmeceutical wil zeggen dat de producten een voorspelbaar en wetenschappelijk bewezen famaceutische werking hebben ten behoeve van cosmetisch gebruik.

Drijvende kracht

De drijvende kracht achter Alpha-H was Michelle Doherty, helaas is zij overleden. In haar puberteit ontwikkelde zij ernstige acne. Dit trok, tot haar grote ergernis, na de puberteit niet weg. Na keer op keer teleurgesteld te zijn, in de op dat moment verkrijgbare merken/producten, ontwikkelde zij een eigen product en dat werd uiteindelijk Alpha-H. Door haar eigen ervaring bezat Michelle een enorme dosis aan kennis, ervaring en inlevingsvermogen op het gebied van huidproblemen en het effect dat die konden hebben op iemands zelfvertrouwen. Ze had een enorme drive om mensen te helpen en het beste uit zichzelf en hun huid te halen! Gelukkig had ze een goed team naast haar staan die het merk nu voortzetten zoals zij het gewild had.

Ingrediënten

De productlijn van Alpha-H is gebaseerd op het ingrediënt glycolzuur. Glycolzuur is een Alpha Hydroxy Acid, AHA, oftewel een fruitzuur (vandaar ook de naam Alpha-H). Klik hier voor meer info over glycolzuur. Glycolzuur loopt als een rode draad door het hele assortiment van Alpha-H maar er zijn  uiteraard ook producten zonder glycolzuur te verkrijgen.
Naast glycolzuur bevat Alpha-H nog meer ingrediënten die zijn werking hebben bewezen in de dermatologie;

  • retinol
  • melkzuur
  • hyaluronzuur
  • peptiden
  • vitamine A, B, C en E


Webshop Alpha-H

Sinds kort heeft MOOI! in uitstraling een webshop van Alpha-H gekoppeld aan haar website. Neem eens een kijkje! Uiteraard zijn er in de salon ook producten te verkrijgen maar mocht er iets niet op voorraad zijn dan kun je het via de webshop bestellen. Als je producten in de salon bestelt hoef je geen verzendkosten te betalen, dus bespaar en neem eerst even contact met mij op voordat je een bestelling gaat plaatsen in de webshop (info@mooiinuitstraling of 06-30048033).