Over MOOI! in uitstraling

Wie zit er achter MOOI! in uitstraling? Ciska Velkers

Welkom op de website van MOOI! in uitstraling. In 2009 ben ik, Ciska, mijn eigen praktijk begonnen. Door mijn medische achtergrond, doktersassistente, heb ik echt een passie voor huidverbetering. Een oplossing zoeken voor een huidaandoening/-probleem is voor mij echt een uitdaging! Ik ben dan ook altijd op zoek naar de beste behandelingen en producten. Volg veel trainingen, cursussen en opleidingen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Ook ben ik zeer geïnteresseerd in voeding. Omdat ik van mening ben dat huidverbetering niet alleen van buitenaf komt maar ook van binnenuit heb ik een opleiding gevolgd tot orthomoleculaire voedingstherapeut. Tijdens de behandelingen wordt dus niet alleen gekeken naar de huid maar bespreken we ook het voedingspatroon en worden voedingsadviezen gegeven. We gaan samen een plan van aanpak maken!

 

Mijn motto is: U heeft maar één huid, wees er zuinig op!

De huid intrigeert mij enorm; het is het grootste orgaan van ons lichaam waar heel veel belangrijke processen in plaatsvinden. Ook beschermt de huid ons voor allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Wilt u meer informatie over behandelingen en/of producten, neem gerust contact op!
Veel leesplezier op de website en graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Ciska Velkers