Huidoneffenheden coaguleren

 

 

 

 

Met de juiste techniek ben je er zo van af!

Heb jij last van

 • Couperose
 • Spider naevi (spinnetjes)
 • Bloedblaartjes
 • Steelwratjes
 • Ouderdomsvlekken
 • Ouderdomswratjes
 • Gerstekorrels

Dan kan ik je helpen!

Met de nieuwste techniek ben je snel van je huidoneffenheden af.

De eerste afspraak

Voordat we met de behandeling beginnen, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen, stel ik je een aantal vragen en bekijk ik welke huidoneffenheden verwijderd moeten worden. Vervolgens beoordeel ik of dit inderdaad mogelijk is.

  Als de intake is afgerond en de behandeling kan plaatsvinden, wordt er in dezelfde sessie direct behandeld. De minimale behandeltijd is 10 minuten, wat meestal voldoende is om één of twee plekjes of vlekjes te verwijderen. Voor couperose is vaak een langere sessie nodig, afhankelijk van het aantal aanwezige vaatjes.

  Soms kan het voorkomen dat ik je eerst doorverwijs naar de huisarts om te laten controleren of het plekje of vlekje door mij verwijderd mag worden.

  Hoe verloopt een behandeling?

  De eerste behandeling, en meestal ook de enige, duurt inclusief intake ongeveer 20-30 minuten.

  Bij couperose hangt de behandeltijd af van de hoeveelheid vaatjes die aanwezig zijn. Vaak zijn meerdere sessies nodig om alle vaatjes te behandelen en meestal zijn 2-3 behandelingen voldoende om het probleem volledig te verhelpen.

  Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van stroom. Dit klinkt misschien eng, maar je merkt er vrijwel niets van. De stroom creëert warmte, en dat is wat je voelt; warmte en soms een licht branderig gevoel. Met een naaldje ga ik over de huid heen, en de warmte die bij de naald ontstaat, coaguleert de eiwitten in de huid (coaguleren is het stollen van eiwitten, vergelijkbaar met wat er gebeurt bij een gekookt ei). Door het stollen van de eiwitten ‘verschrompelt’ de huidoneffenheid als het ware.

  Na de behandeling wordt er een aloë vera gel aangebracht. Deze gel krijg je mee naar huis en je moet het behandelde plekje de eerste dagen, twee keer per dag behandelen. Dit wordt allemaal besproken tijdens de intake.

  Laat plekjes & vlekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

  Voor- en na foto’s

  fruitzuurpeeling_mooiinuitstraling_joure
  fruitzuurpeeling_mooiinuitstraling_joure

  Wat klanten zeggen

  “Wat fijn dat jij deze behandeling ook doet! Anders moest ik weer naar de huisarts en dat vind ik vervelend omdat ik niet zo’n ‘huisarts loper’ ben”.

  “Jij let niet alleen op mijn gezicht maar ook op de rest van mijn huid en geeft adviezen over hoe die huidproblemen/huidoneffenheden te behandelen”.

  “Ik had een steelwratje waar ik steeds aan zat en jij gaf aan dat je die wel kon verwijderen, heel attent, want ik wist niet dat jij deze behandeling ook deed en nu ben ik er gelukkig vanaf!”

  Blijf op de hoogte!


  Als eerste op de hoogte van alle MOOI! nieuwtjes & tips?
  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

  * indicates required

  Intuit Mailchimp

  Veelgestelde vragen

  Is de behandeling pijnlijk?

  Je voelt tijdens de behandeling warmte of een branderig gevoel. Dit wordt over het algemeen goed verdragen. 

  Hoelang duurt één behandeling?

  De minimale behandeltijd is 10 minuten, meestal heb ik dan wel verwijderd wat verwijderd moet worden. Bij couperose kan het zijn dat ik meer tijd nodig heb, dit hangt af van het aantal vaatjes die aanwezig zijn. En als er meerdere oneffenheden aanwezig zijn duurt de behandeling ook langer; ongeveer 20 – 30 minuten

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  In de meeste gevallen is 1 behandeling genoeg. 

  Bij couperose is het net even anders, het hangt af van de hoeveelheid vaatjes die aanwezig zijn en hoe de vaatjes reageren op de behandeling. Meestal zijn hier 2-4 behandelingen voor nodig. 

   

  Hoelang duurt het herstel?

  De eerste paar dagen moet je het plekje twee keer per dag insmeren met aloë vera gel, die krijg je bij de intake. Als je je verder goed aan de nazorg houdt is het herstel ongeveer 1-2 weken. En na een week of 6 zie je er helemaal niks meer van. 

  Doe je deze behandeling ook in de zomer?

  Nee, deze behandelingen doe ik alleen in de winter omdat je in de zomer na de behandeling meer kans hebt op pigmentvlekken en dat moeten we natuurlijk voorkomen! De behandelperiode is meestal van oktober t/m april-mei, dat hangt van het weer af.