Mooi van binnen, Mooi van buiten

Heb jij last van:

 • Een slechte huid?
 • Vage ontstekingen?
 • Moe- en futloosheid?
 • Hormonale klachten?
 • Last van gewrichten?
 • Ontregelde stoelgang?

Dan kan ik jou helpen!

Mooi in uitstraling

Darmen zijn de spiegel van je huid!

De darmen horen bij het uitscheidingsmechanisme van het lichaam, door te ontlasten raken we onze afvalstoffen kwijt. Een prachtig systeem maar als je darmen niet goed functioneren, moeten de afvalstoffen via een ander uitscheidingsmechanisme naar buiten. Het lichaam zoekt een andere weg naar buiten en je raadt het al.. dat is de huid, je huid is nl. ook een uitscheidingsmechanisme, denk bijvoorbeeld maar aan zweet.

Omdat deze afvalstoffen eigenlijk niet via de huid naar buiten horen te komen, kan je huid daar op reageren en kunnen huidproblemen ontstaan zoals acne of rosacea.

Door het herstellen van de darmen en darmflora met de juiste voeding, voedingssupplementen en leefstijl wordt het uitscheidingsmechanisme hersteld en kunnen de afvalstoffen weer op de juiste manier verwerkt worden. Dit zie en merk je aan de huid; je huid knapt op en gaat weer stralen!

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult doen we een intake om jouw probleem en wensen helder te krijgen. Vooraf vul je een vragenlijst in en houd je een voedingsdagboek bij. Dit geeft mij inzicht in jouw voedingspatroon, dagelijkse bezigheden en levensstijl.

Op basis van deze intake zoek ik uit welke voeding en voedingssupplementen het beste bij jou passen en hoe we hiermee jouw probleem kunnen verminderen en natuurlijk het liefst verhelpen. Ook kijken we naar jouw leefstijl om te zien of daar nog aanpassingen in moeten worden gemaakt. Samen kijken we hoe we dit kunnen inpassen in je dagelijkse leven.

mooi-in-uitstraling-voeding-lifestyle-joure

Je bent wat je eet!

Wat is orthomoleculaire voeding?

Orthomoleculaire voeding is de juiste voeding voor jouw lichaam. Het is voeding die je lichaam écht nodig heeft om:

 • Nieuwe cellen aan te maken
 • Cellen te repareren
 • Alle functies in je lichaam goed uit te voeren

De orthomoleculaire voedingsleer helpt je in volle gezondheid te leven. Door de juiste voeding tot je te nemen, krijg je voldoende goede vetten, eiwitten, goede koolhydraten, vitamines, mineralen en spoorelementen binnen, vaak aangevuld met supplementen. Op deze manier kun je optimaal en gezond blijven functioneren, en gaat je huid weer stralen!

 

Laat je voeding je medicijn zijn

en je medicijn je voeding!

Voedingssupplementen

 

Omdat onze voeding niet meer het vitamine- en mineralengehalte bevat wat het zou moeten bevatten, zijn voedingssupplementen in de meeste gevallen, zeker bij huidproblemen, onderdeel geworden van de orthomoleculaire voeding.

Ik werk met ScKIN Nutrition.

ScKIN Nutrition helpt bij het verkrijgen van:

 • Een mooie huid
 • Natuurlijke huidverjonging
 • Meer haarvolume
 • Meer energie
 • Een goed werkend immuunsysteem
 • Minder lichaamsgewicht
 • Een fit lichaam

ScKIN Nutrition heeft hoogwaardige en hoog gedoseerde ingrediënten: vitaminen, mineralen, probiotica, spijsverteringsenzymen, immuunsysteem ondersteunende stoffen, eiwitten, collageen en visolie.

Tevens heeft Sckin een Vegan Detox Program in het assortiment: in 10 dagen detoxen met als resultaat onder andere:

 • Een gezonde huid
 • Meer energie
 • Gewichtsverlies
 • Beter slapen

Sckin Nutrition werkt niet alleen op de huid maar ook op de algehele gezondheid, een win-win situatie dus!

Benieuwd of je tekorten hebt?

Check het hier!

Vul je e-mailadres in en je krijgt de checklist direct toegestuurd:

mooi-in-uitstraling-voeding-lifestyle-joure 2

Leefstijl

Als je een huidprobleem hebt, kan dit veel oorzaken hebben. Je zult op ontdekkingstocht moeten gaan om uit te zoeken wat voor jou de oplossing is. Mogelijk moet je aanpassingen maken in je dagelijks leven, bijvoorbeeld in je eet-, beweeg- en/of slaappatroon. Je leefstijl aanpassen, want…

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Met andere woorden: als je niets aanpast, zal er ook niets veranderen. Als je vindt dat er ‘iets’ moet veranderen
en je wilt weer die mooie, egale huid of je wilt meer energie of je wilt af van die vage klachten, dan zul je ‘dingen’
in je leven moeten aanpassen of veranderen.

Een andere leefstijl hoeft niet meteen drastische veranderingen te betekenen…

Weet: elke verandering is er één!

Wil jij dat er ‘iets’ gaat veranderen? Wil jij weer die mooie, egale huid? Dan kijken we samen naar jouw leefstijl en zoeken we samen naar een oplossing, zodat jij weer kunt stralen!

Blijf op de hoogte!


Als eerste op de hoogte van alle MOOI! nieuwtjes & tips?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

 

.

 

Veelgestelde vragen

Is orthomoleculaire voeding een dieet?

Nee, een dieet is namelijk iets wat je tijdelijk doet. Orthomoleculaire voeding is een manier van eten die jij je eigen gaat maken en waar je de rest van je leven profijt van hebt. Het wordt jouw voeding: voeding waar jij je lekker bij voelt en waar jij blij van wordt. Diëten kan je ook niet altijd volhouden en orthomoleculair eten wel. Zie het als een way of life.

Kan ik dan nooit meer een patatje of iets dergelijks eten?

Jazeker wel! Doordat je na een tijdje meer in balans zult zijn kan het lichaam die voeding ook beter verwerken. Misschien krijg je er wel last van, misschien wel minder dan voorheen, maar dan weet je waar het van komt en kun je voor jezelf een keuze maken: Eet ik het wel of niet.  En weet: altijd goed, is ook niet goed. Dus zo nu en dan een patatje is helemaal prima!

Ik ben niet zo’n pillenslikker, dus neem geen voedingssupplementen in. Is dit erg?

Omdat de voeding niet meer het vitaminen- en mineralengehalte bevat wat het zou moeten bevatten om een gezond leven te leiden, raad ik het zeker aan om het beste resultaat te behalen en zeker bij huidproblemen of andere klachten. 
Gelukkig zijn de meeste supplementen van ScKIN Nutrition in poedervorm, dus dit kun je oplossen in water of door je smoothie mengen, hierdoor is het makkelijker in te nemen!

Wanneer merk ik er ‘iets’ van?

Dat is heel persoonsafhankelijk, de één zal eerder wat merken dan de ander. Over het algemeen moet je toch wel rekening houden dat het een half jaar tot een jaar duurt voordat je echt resultaat hebt bereikt. Je moet ook wel bereid zijn om het minstens 3 maanden tot een half jaar te proberen. Want korter heeft geen zin, dan merk je waarschijnlijk nog niks. 

Ik hou niet van sporten… Moet dat per sé?

Beweging is van essentieel belang voor je gezondheid. Er is vast wel ‘iets’ wat je leuk vindt om te doen. We gaan samen naar een oplossing zoeken!