Dé yogalessen & retraites voor…

Rust & Ontspanning
Aarden & Verbinden
Zelfliefde & Zijn

Yoga mei Cis Joure

Yoga mei Cis: een moment van rust

In onze hectische wereld, waar alles snel en efficiënt moet, vergeten we soms hoe belangrijk het is om gewoon te ‘zijn’. Niet constant bezig zijn met wat moet komen of wat geweest is, maar juist leven in het moment.

Yoga is meer dan alleen fysieke oefening; het is een moment van rust in jouw drukke leven.

Wil jij…

♥ Meer uit je hoofd komen?
♥ Meer verbinding met je lijf?
♥ Meer tijd voor jezelf?
♥ Een moment van rust?
♥ Meer zelfliefde?

♥ Gewoon Zijn…

Dit is wat klanten zeggen over mijn yogalessen

Ciska straalt rust en kalmte uit. De yogales is goed opgebouwd en ze weet je op de juiste manier in de houding te praten. Ook weet ze duidelijk uit te leggen wat de verschillende houdingen met je doen. Wanneer nodig helpt ze je op een prettige manier de juiste houding te vinden. Ciska haar lessen hebben een kalmerend effect op mij, dat zelfs nog een paar dagen doorwerkt. Ik voel me meer in balans dankzij de yoga met Ciska. 

Joska

De Flow yogales van Ciska is heel fijn. Ze geeft op een plezierige en professionele wijze yogales! Fijne lesopbouw met persoonlijke aandacht voor het individuele niveau. Ik ervaar na afloop, iedere les weer als een cadeautje!

Heleen

Omdat Ciska ook de focus legt op de ademhaling kan ik me daar helemaal op concentreren en word ik niet snel afgeleid door andere gedachten. Ik kan dan helemaal uit mijn hoofd komen en verbinden met mijn lichaam.

Rolinda

So Ham... Ik ben... Jij mag gewoon... ZIJN!

Verdiep jouw yoga ervaring  met Yoga mei Cis

Je kunt bij Yoga mei Cis terecht voor 1 op 1 yogalessen en yoga retreats

1 op 1

De 1 op 1 lessen worden specifiek afgestemd op jouw behoeften. Of je nu beginner bent of al meer ervaren, de lessen worden volledig aangepast aan jouw niveau en doelen.

Yoga Retreat

Het yogaretreat ‘Go With Your Flow’ biedt je de kans om je voor een weekend lang onder te dompelen in yoga, meditaties en ademwerk, zodat je meer in verbinding komt met jezelf.

Icoon yoga
Yoga
Icoon yoga
Meditaties
Icoon yoga

Ademwerk

Wat klanten zeggen

‘Ik zat helemaal in de flow!’

‘Ik kon helemaal in mijn lichaam komen!’

‘Wat was dit een fijne les, echt heerlijk!’

‘Ik ben helemaal ontspannen, dankjewel!’

‘Ik zag dat jij les gaf vanavond, dus heb ik me nog snel aangemeld!’

‘Ik vind het leuk als jij weer les geeft, weer even wat anders!’

‘Dat wordt weer een pittige flow les… maar dat vind ik wel fijn hoor!’

‘Ik voel echt dat ik wat gedaan heb!’

‘Zo fijn, ik ben totaal uit mijn hoofd, dankjewel!’

‘Jij kan het lekkerst de doekjes over de ogen doen!’ (de doekjes krijgen de yogi’s over hun ogen bij de eindmeditatie ;))

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit aan yoga gedaan, kan ik ook een proefles ondergaan?

Ja, voor de helft van de prijs kun je kennis maken met de lessen van Yoga mei Cis.

Ik ben helemaal niet lenig, dan is yoga toch niks voor mij?

Juist als je niet lenig bent kan yoga heel waardevol voor je zijn! Het gaat nl. niet om hoe ver je komt in een houding of hoe een houding eruit ziet, maar om de weg die je bewandelt naar jouw eindpunt en hoe de houding voor jou voelt. Yoga is een persoonlijke reis, zodat je je weer bewust wordt van lichaam en geest.

Yoga is toch heel erg zweverig?

Nee, juist helemaal niet. Tijdens de lessen gaan we ook aarden zodat je letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen staat, meer in het hier en nu leeft en je steeds meer in balans komt. Dus met beide benen op de grond en lekker nuchter!

Moet ik zelf een matje en meditatiekussen meenemen?

Voor de 1 op 1 sessies heb ik een matje, meditatiekussen en een
dekentje waar je gebruik van mag maken. Mocht je zelf over deze materialen beschikken, dan mag je die natuurlijk altijd meenemen!
Voor de yogaretreats is alles aanwezig, maar ook dan; als je liever je eigen materiaal gebruikt is dat natuurlijk helemaal prima!

Wat als ik in slaap val bij de eindmeditatie?

Geen probleem, dan ben je lekker ontspannen toch? En ik maak je wel weer wakker want we sluiten samen de les af. Namasté.