Rimpels, fijne lijntjes & huidverslapping

 

 

 

 

Je bent nooit te oud om jong te worden

Herken je dit?

Naarmate we ouder worden verliest de huid haar elasticiteit en stevigheid. Eén van de oorzaken is dat de collageen- en elastineproductie afnemen in de loop der jaren. Het gevolg hiervan is het ontstaan van rimpels, fijne lijntjes en verslapping van de huid.

Tijdens het intakegesprek vertel ik je welke thuisproducten en behandelingen er zijn om rimpels, fijne lijntjes & huidverslapping aan te pakken en te voorkomen. Het intakegesprek vindt plaats tijdens de kennismakingsbehandeling.

Kom je voor het eerst bij MOOI! in uitstraling dan wil ik je huid graag beter leren kennen, plan daarom bij de eerste afspraak de kennismakingsbehandeling in.

Holistische aanpak

Omdat een huidprobleem, in dit geval een gevoelige huid, ook vanuit de darmen kan ontstaan, kijk ik verder dan alleen de huid. We bespreken daarom tijdens het intakegesprek niet alleen de behandelingen en de producten, maar kijken ook naar jouw:

 • Voeding
 • Voedingspatroon
 • Voedingssupplementen
 • Leefstijl

Hoe herken je rimpels, fijne lijntjes & huidverslapping?

De rimpels en fijne lijntjes weten we allemaal wel te herkennen, bijvoorbeeld de voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, neus-lippenplooi en de rimpels tussen de wenkbrauwen. Huidverslapping begint meestal bij de wangen en de kaken.

MOOI! tips bij rimpels, fijne lijntjes & verslapping

 • Gebruik dagelijks een dagcrème met een zon beschermende factor
 • Gebruik producten met vitamine A en fruitzuren
 • Drink minstens 2 liter water per dag
 • Eet gezond
 • Vul je voeding aan met Collagen + van ScKIN Nutrition
 • Niet roken
 • Matig alcohol
 • Doe en sport die je leuk vindt
 • Zorg voor voldoende ontspanning en slaap

MOOI! oud worden is…

je goed voelen van binnen en van buiten!

De eerste afspraak

fruitzuurpeeling_mooiinuitstraling_joure

De eerste afspraak is de kennismakingsbehandeling en bestaat uit een:

 

 • Intake: tijdens de intake wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld.
 • Huidanalyse: met behulp van een apparaat wordt een huidanalyse gemaakt. Zo weet ik wat de conditie van jouw huid is en kan ik bepalen welke behandeling en (thuis)producten voor jouw huid geschikt zijn.
 • Behandeling van 30 minuten, zodat ik kan zien hoe jouw huid reageert op de producten.
 • Behandelplan: hierin bespreken we welke behandelingen we gaan doen en hoe vaak deze behandelingen gaan plaatsvinden en in welk tijdsbestek.
 • Productadvies: ik leg je uit welke producten je thuis kunt gebruiken en hoe je deze producten moet gebruiken om het beste resultaat te behalen.
 • Voedingsadvies: aan de hand van de vragen uit de intake kan ik je adviezen geven om bijvoorbeeld bepaalde voedingsmiddelen te vermijden of juist wel te gaan eten.
 • Voedingssupplementen advies: voor een beter resultaat is het aan te bevelen om je voeding aan te vullen met supplementen die speciaal gericht zijn op jouw huid.

MOOI! behandelingen tegen rimpels, fijne lijntjes & verslapping

Rimpels, fijne lijntjes & verslapping kunnen we nooit helemaal weg krijgen maar we kunnen het zeker verbeteren! Het is daarbij belangrijk je huid goed te verzorgen met de thuisproducten en de behandelingen, zodat je huid in topconditie blijft!

De behandelingen tegen rimpels, fijne lijntjes & verslapping zorgen ervoor dat:

– Rimpels & fijne lijntjes minder zichtbaar worden
– De huid weer steviger wordt om verslapping tegen te gaan
– De structuur van de huid verbetert
– De teint van de huid verbetert
– De huid egaler wordt
– De huid gaat stralen 

Collageen

Een belangrijk eiwit bij anti-aging is collageen, dit geeft stevigheid aan de huid. Het nadeel; collageen is lui en het duurt lang voordat je het uiteindelijke resultaat van een behandeling ziet, dit kan 3-6 maanden duren. Wil jij het beste resultaat? Dan is extra ondersteuning, in de vorm van collageenpoeder, zeker een aanrader!

mironeedling_mooiinuitstraling_joure

Bindweefselmassage

omschrijving

Je behaalt meer resultaat met een kuur!

In 4 stappen weer een egale huid

 1. Kennismakingsbehandeling
 2. Wennen aan de producten ter voorbereiding op de behandelingen
 3. Behandelingen in de praktijk
 4. Thuisverzorging met producten
 5. Aanpassen voeding, voedingssupplementen & leefstijl

Wat klanten zeggen

“Mijn huid ziet er al veel beter uit”

“De producten en behandelingen werken ook goed, je voelt dat ze echt wat met je huid doen!”

“Het is niet zo dat ik er nu 10 jaar jonger uit zie, maar ik zie echt wel verschil”

Vergoeding

Omdat MOOI! in uitstraling gecertificeerd en geregistreerd is via de brancheorganisatie ANBOS kun je in aanmerking komen voor vergoeding van de acnebehandelingen.

Dit hangt wel af van je zorgverzekering, controleer hiervoor je polis of neem contact op met je zorgverzekering.

Blijf op de hoogte!


Als eerste op de hoogte van alle MOOI! nieuwtjes & tips?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

* indicates required

Intuit Mailchimp

Veelgestelde vragen

Kom ik helemaal van mijn rimpels af?

Nee, helaas, de rimpels die je al hebt kunnen we wel verzachten en vervagen maar gaan nooit meer helemaal weg.

Ik weet niet welke behandeling ik moet kiezen, welke behandeling heb ik nodig?

Dat kan ik me voorstellen! Daarom is het handig om eerst de kennismakingsbehandeling in te plannen zodat we samen kunnen kijken welke behandeling voor jou geschikt is.

Is een behandeling pijnlijk?

Dit is afhankelijk van welke behandeling je ondergaat, een microneedling kan pijnlijk zijn, een fruitzuurpeeling is niet pijnlijk, meer vervelend. En een bindweefselmassage wordt over het algemeen als prettig ervaren, al kan het ook behoorlijk pittig zijn. Je kunt altijd aangeven of iets pijnlijk is, daar hou ik natuurlijk rekening mee!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van welk resultaat je wilt bereiken. Over het algemeen zijn 4-6 behandelingen nodig. Voor het beste resultaat raad ik dan ook de kuren & pakketten (link) aan. Het beste is om je huid altijd goed te blijven verzorgen zodat die sterk en gezond blijft. Dus na een kuur elke 6 weken een behandeling ondergaan is zeker aan te raden!

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen? +

Dit is afhankelijk van in welke huidlaag ik ga behandelen; hoe dieper ik werk in de huid, hoe langer herstel nodig is, dus dan vinden de behandelingen met meer tussenruimte plaats. Kan ik oppervlakkiger werken dan kunnen de behandelingen sneller achter elkaar plaatsvinden.

Kan ik een reactie verwachten van de behandeling?

Dit is afhankelijk van welke behandeling ik doe. Bij de fruitzuurpeeling en de microneedling kun je na de behandeling een trekkerig gevoel, roodheid en/of schilfering ervaren, dit noemen we downtime. De ernst van de downtime hangt af van de behandeling die wordt gedaan en van de huid zelf. De verschijnselen kunnen tot ongeveer 4- 7 dagen na de behandeling aanhouden, ook deze tijd verschilt weer per persoon. Ook kan het zijn dat de huid eerst wat onrustiger wordt (pukkeltjes), dit komt doordat de huid echt gereinigd wordt en dus alle ‘zooi’ kwijt wil. 

Na de bindweefselmassage kan de huid voor een paar uren wat rood zijn en soms wat beurs aanvoelen.

Moet ik producten gebruiken voor thuis?

Ja, om de huid goed voor te bereiden op de behandelingen en na de behandelingen de huid goed te beschermen en van de juiste voeding en vocht te voorzien is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken die ik adviseer. Ook is het heel belangrijk om na de behandeling de dagcrème te gebruiken met de zonbeschermende factor! Om het beste resultaat te bereiken is het zeker aan te raden om de geadviseerde producten te gebruiken.