Een verouderde huid door rimpels, lijntjes, verslapping en/of pigmentvlekken? fruitzuurpeelingen en bindweefselmassage geven een zichtbaar jongere huid!

mooi-in-uitstraling-joure-3t

Rimpels & fijne lijntjes

Naarmate we ouder worden verliest de huid haar elasticiteit en stevigheid. Het gevolg hiervan is het ontstaan van rimpels, fijne lijntjes en verslapping van de huid (bijvoorbeeld bij de kaaklijn). Tijdens de behandelingen om rimpels & fijne lijntjes te laten vervagen worden fruitzuurpeelingen en/of bindweefselmassage ingezet.

Een fruitzuurpeeling verwijderd dode huidcellen en zorgt voor de aanmaak van nieuwe huidcellen, dit geeft de huid;

  • Stevigheid
  • Hydratatie
  • Een egale tint
  • Een frisse uitstraling

Huidverslapping

De meest effectieve manier om verslapping tegen te gaan en te voorkomen is bindweefselmassage. Bij deze stevige, intensieve massage worden de huidcellen, die in het bindweefsel zitten, aangezet tot vernieuwing waardoor meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Dit resulteert in een stevig uitziende huid, bijvoorbeeld bij de kaak en/of wangen.

Tip; combineer de fruitzuurpeeling  met een kuur bindweefselmassage dit geeft een prachtig resultaat!

Pigmentvlekken

Tevens vertraagd op oudere leeftijd de celdeling, dit geeft een opeenstapeling van dode huidcellen waardoor de huid dof, grauw en schilferig wordt en pigmentvlekken in volume toenemen.

Bij de behandeling van pigmentvlekken worden ook fruitzuurpeelingen ingezet.

De grootste veroorzaker van pigmentvlekken is de zon. Om pigmentvlekken te voorkomen moet je dus dagelijks je huid insmeren met zonnebrandcrème, ook als er bewolking is!

In 4 stappen naar een mooie, egalere, frisse huid;

  1. Intake + huidanalyse in de praktijk
  2. Huid laten wennen aan fruitzuren met producten voor thuisgebruik
  3. Behandelingen in de praktijk
  4. Thuisverzorging met de geadviseerde producten