Een verouderde huid? De anti-aging behandelingen geven een zichtbaar jongere huid!

mooi-in-uitstraling-joure-3tAnti-aging

Naarmate we ouder worden verliest de huid haar elasticiteit en stevigheid. Eén van de oorzaken is dat de collageen- en elastineproductie afnemen in de loop der jaren. Het gevolg hiervan is het ontstaan van rimpels, fijne lijntjes en verslapping van de huid (bijvoorbeeld bij de kaaklijn). Tevens vertraagd op oudere leeftijd de celdeling, dit geeft een opéénstapeling van dode huidcellen waardoor de huid dof, grauw en schilferig wordt en pigmentvlekken in volume toenemen. De grootste veroorzaker van pigmentvlekken is de zon. Door jarenlange blootstelling aan zon worden pigmentvlekken gevormd. Om pigmentvlekken te voorkomen moet je dus dagelijks je huid insmeren met zonnebrandcrème, ook als is het bewolkt!

De eerste stap naar anti-aging is dagelijks smeren met een SPF!

Een groot deel van de huidveroudering is in je genen vastgelegd. Toch heb jezelf nog heel veel invloed op het verouderingsproces! Door een gezonde leefstijl, dit houdt in; gezonde voeding, sport/beweging en zeker ook ontspanning, kun je het verouderingsproces zeker vertragen.

Omdat onze voeding tegenwoordig niet meer het benodigde vitamine- en mineralengehalte bevat zoals vroeger hebben we extra vitaminen en mineralen nodig in de vorm van voedingssupplementen.

Leefstijl

Om nog meer uit je anti-aging behandelingen te halen heeft MOOI! in uitstraling een prachtig voedingssupplement in het assortiment; Collagen+. De Collagen+ bevat een hoge concentratie aan viscollageen, maar liefst 6 gram! En is 100% identiek aan ons eigen collageen. Verder bevat het veel vitaminen, mineralen en andere ingrediënten die inwerken op alle drie lagen van de huid (opperhuid, lederhuid en onderhuids bindweefsel) en tevens op de darmen.

De combinatie van de behandelingen met de Collagen+ geven je huid de uitstraling weer terug!

Anti-aging behandelingen

De volgende behandelingen kunnen worden ingezet als anti-aging behandelingen (los of gecombineerd). Klik op de behandeling voor meer informatie:


Resultaten

  • Vervagen van rimpels en fijne lijntjes
  • Stevigheid bij verslapping
  • Hydratatie
  • Een egale tint
  • Een frisse uitstraling


In 4 stappen naar een mooie, egalere, frisse huid;

  1. Intake + huidanalyse in de praktijk
  2. Huid laten wennen aan fruitzuren met producten voor thuisgebruik
  3. Behandelingen in de praktijk
  4. Thuisverzorging met de geadviseerde producten

 

Interesse? Kom eens langs voor een gesprek!