Last van grove poriën?

 

 

 

 

Maak poriën in 5 stappen minder zichtbaar!

Herken je dit?

Poriën zijn de openingen van de talgklieren. Oorzaken van grove poriën kunnen zijn dat er meer talg wordt geproduceerd waardoor poriën overvol raken en de wanden rekken waardoor de poriën zichtbaarder worden. Ook kan een opstapeling van dode huidcellen een oorzaak zijn.
Tijdens het intakegesprek vertel ik je welke thuisproducten en behandelingen er zijn om grove poriën aan te pakken. Het intakegesprek vindt plaats tijdens de kennismakingsbehandeling.

Holistische aanpak

Omdat een huidprobleem, in dit geval een gevoelige huid, ook vanuit de darmen kan ontstaan, kijk ik verder dan alleen de huid. We bespreken daarom tijdens het intakegesprek niet alleen de behandelingen en de producten, maar kijken ook naar jouw:

 • Voeding
 • Voedingspatroon
 • Voedingssupplementen
 • Leefstijl

Hoe herken je een huid met grove poriën?

Een huid met grove poriën is vaak een vette huid. De poriën zijn de openingen van de talgklieren en bij overmatige talgproductie vullen die openingen zich met talg. Hierdoor kunnen mee-eters en puistjes ontstaan

MOOI! tips voor een huid grove poriën

 • Gebruik een crème die past bij jou huidtype
 • Gebruik een scrub met glycolzuur of salicylzuur
 • Gebruik een vitamine A serum
 • Gebruik geen make-up die je huid afsluit
 • Eet gezond
 • Niet roken
 • Matig alcohol
 • Vul je voeding aan met Omega+ van ScKIN Nutrition
 • Doe een sport die je leuk vindt
 • Zorg voor voldoende ontspanning en slaap

Heb jij je peeling al gehad vandaag?

De eerste afspraak

fruitzuurpeeling_mooiinuitstraling_joure

De eerste afspraak is de kennismakingsbehandeling en bestaat uit een:

 

 • Intake: tijdens de intake wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld.
 • Huidanalyse: met behulp van een apparaat wordt een huidanalyse gemaakt. Zo weet ik wat de conditie van jouw huid is en kan ik bepalen welke behandeling en (thuis)producten voor jouw huid geschikt zijn.
 • Behandeling van 30 minuten, zodat ik kan zien hoe jouw huid reageert op de producten.
 • Behandelplan: hierin bespreken we welke behandelingen we gaan doen en hoe vaak deze behandelingen gaan plaatsvinden en in welk tijdsbestek.
 • Productadvies: ik leg je uit welke producten je thuis kunt gebruiken en hoe je deze producten moet gebruiken om het beste resultaat te behalen.
 • Voedingsadvies: aan de hand van de vragen uit de intake kan ik je adviezen geven om bijvoorbeeld bepaalde voedingsmiddelen te vermijden of juist wel te gaan eten.
 • Voedingssupplementen advies: voor een beter resultaat is het aan te bevelen om je voeding aan te vullen met supplementen die speciaal gericht zijn op jouw huid.

MOOI! top 3 behandelingen tegen grove poriën

Er zijn veel crèmes en lotions op de markt die beweren dat ze poriën verminderen of verkleinen. Maar poriën zijn geen spiertjes die zich samen kunnen trekken waardoor deze kleiner of groter worden. Dus dit is complete onzin! Wat we wel kunnen doen is de poriën minder zichtbaar maken zodat het minder opvalt. De behandelingen bij grove poriën zorgen ervoor dat:

– De poriën goed gereinigd worden
– De poriën minder zichtbaar worden
– De huidstructuur verbetert
– De huid een frissere uitstraling krijgt

mironeedling_mooiinuitstraling_joure

Basisbehandeling

omschrijving

fruitzuurpeeling_mooiinuitstraling_joure

Fruitzuurpeeling

omschrijving

elektrisch_ontharen_mooiinuitstraling_joure

Microneedling

 omschrijving

Je behaalt meer resultaat met een kuur!

In 5 stappen minder zichtbare poriën

 1. Kennismakingsbehandeling
 2. Wennen aan de producten ter voorbereiding op de behandelingen
 3. Behandelingen in de praktijk
 4. Thuisverzorging met producten
 5. Aanpassen voeding, voedingssupplementen & leefstijl

Wat klanten zeggen

“De producten en behandelingen werken goed, ik voel echt dat ze wat doen met mijn huid”

“Mijn poriën zijn al een stuk minder zichtbaar, heel fijn”

Vergoeding

Omdat MOOI! in uitstraling gecertificeerd en geregistreerd is via de brancheorganisatie ANBOS kun je in aanmerking komen voor vergoeding van de acnebehandelingen.

Dit hangt wel af van je zorgverzekering, controleer hiervoor je polis of neem contact op met je zorgverzekering.

Blijf op de hoogte!


Als eerste op de hoogte van alle MOOI! nieuwtjes & tips?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

* indicates required

Intuit Mailchimp

Veelgestelde vragen

Ik weet niet welke behandeling ik moet kiezen, welke behandeling heb ik nodig?

Dat kan ik me voorstellen! Daarom is het handig om de eerste keer de kennismakingsbehandeling in te plannen zodat we samen kunnen kijken welke behandeling voor jou geschikt is.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat kan heel verschillend zijn omdat elke huid anders is en anders reageert. Meestal zijn 4-6 behandelingen met korte tussenpozen nodig en daarna kan worden overgegaan op ‘onderhoudsbehandelingen’ met langere tussenpozen. Het beste is om je huid altijd goed te blijven verzorgen zodat die sterk en gezond blijft. Dus na een kuur elke 6 weken een behandeling ondergaan is zeker aan te raden!

 

Zie ik gelijk verschil na 1 behandeling?

Omdat de poriën gereinigd worden zie je wel gelijk verschil. Meestal zijn er wel meerdere behandelingen nodig om een beter resultaat te bereiken.

Voor het beste resultaat raad ik dan ook de kuren & pakketten (link) aan. Het beste is om je huid altijd goed te blijven verzorgen zodat die sterk en gezond blijft. Dus na een kuur elke 6 weken een behandeling ondergaan is zeker aan te raden!

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

In het begin vinden de behandelingen vaak wat sneller op elkaar plaats, bijvoorbeeld 1x per 3-4 weken. Als het gewenste resultaat bereikt is, kom je één keer per 6 weken langs.

 

Zijn de behandelingen pijnlijk?

Het uitreinigen van de poriën wordt niet altijd als prettig ervaren en kan enigszins pijnlijk zijn. De fruitzuurpeeling kan ervaren worden op de huid als een heel warm, prikkelend gevoel. De microneedling kan wel pijnlijk zijn. Ik houd natuurlijk rekening met jouw pijngrens!

 

Kan ik een reactie verwachten van de behandeling?

Dit hangt af van welke behandeling we doen, maar bij de fruitzuurpeelingen en microneedling behandeling kan het zijn dat je na de behandeling een trekkerig gevoel, roodheid en/of schilfering ervaart, dit noemen we downtime. De ernst van de downtime hangt af van de behandeling die wordt gedaan, van de intensiteit van de behandeling en van de huid zelf. De verschijnselen kunnen ongeveer 4-7 dagen aanhouden, ook deze tijd verschilt weer per persoon. Ook kan het zijn dat na de behandeling de huid eerst weer wat onrustiger wordt. Dit komt omdat de huid de ‘zooi’ kwijt moet. 

Moet ik thuis producten gebruiken?

Ja, om de huid goed voor te bereiden op de behandelingen en na de behandelingen de huid goed te beschermen en van de juiste voeding en vocht te voorzien is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken die ik adviseer. Ook is het heel belangrijk om na de behandeling de dagcrème te gebruiken met de zonbeschermende factor! Om het beste resultaat te bereiken is het zeker aan te raden om de geadviseerde producten te gebruiken.