Weer een egale huid Een complete aanpak van acne

Acne Vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Helaas blijft bij sommige mensen de acne aanhouden tot ver in de volwassene leeftijd en is de term 'jeugdpuistjes' niet echt meer van toepassing. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening.

Het behandelplan;

We maken samen een plan van aanpak; Eerst gaan we een uitgebreide intake doen. Tijdens deze intake wordt een vragenlijst ingevuld en ik doe een huidanalyse, zodat ik de conditie van de huid kan bepalen. De behandeling wordt uitgelegd en de producten voor thuis worden besproken. Ook bespreken we het voedingspatroon en geef ik je adviezen en tips over voeding. Door deze complete aanpak kunnen we de huid weer rustig krijgen.

In 5 stappen weer een rustige huid:

  1. Intake en huidanalyse
  2. Huid laten wennen aan fruitzuren met producten voor thuis
  3. Behandelingen in de praktijk
  4. Thuisverzorging met de geadviseerde producten
  5. Voedingsadvies en aanpassen voedingspatroon

Klik hier voor meer informatie over acne.

Vergoeding

Omdat MOOI! in uitstraling gecertificeerd en geregistreerd is via de brancheorganisatie ANBOS kun je in aanmerking komen voor vergoeding van de acne behandelingen. Dit hangt wel af van je zorgverzekering, controleer hiervoor je polis of neem contact op met je zorgverzekering.