Ben jij die vette, glimmende huid zat?

 

 

 

 

Laat jouw huid weer stralen, niet glimmen!

Herken je dit?

Aan het begin van de dag ziet je huid er nog wel normaal uit, maar al na een paar uur transformeer je in een glimworm, hoe vervelend is dat? Je zou dit natuurlijk graag anders zien en dat kan!

Tijdens het intakegesprek leg ik je precies uit hoe het werkt in je huid en waarom je een vette huid krijgt in de loop van de dag én nog belangrijker; wat je eraan kunt doen met behulp van thuisproducten en behandelingen. Het intakegesprek vindt plaats tijdens de kennismakingsbehandeling.

Kom je voor het eerst bij MOOI! in uitstraling dan wil ik je huid graag beter leren kennen, plan daarom bij de eerste afspraak de kennismakingsbehandeling in.

Holistische aanpak

Omdat een huidprobleem, in dit geval een vette huid, ook vanuit de darmen kan ontstaan, kijk ik verder dan alleen de huid. We bespreken daarom tijdens het intakegesprek niet alleen de behandelingen en de producten, maar kijken ook naar jouw:

 • Voeding
 • Voedingspatroon
 • Voedingssupplementen
 • Leefstijl

Hoe herken je een vette huid?

Een vette huid hoeft niet per sé een acne huid te zijn en misschien heb je wel helemaal geen last van pukkels en puistjes maar vaak is dit wel het geval en dan vooral op de T-zone van je gezicht (kin, neus en voorhoofd). Dit zijn de kenmerken van een vette huid:

 • Glimmende huid
 • De huid voelt vet aan, vooral de T-zone
 • Grove poriën
 • Pukkels en puistjes
 • Mee-eters
 • Make-up blijft niet goed zitten

MOOI! tips voor een vette huid

 • Gebruik de juiste verzorgingsproducten
 • Reinig dagelijks je huid
 • Gebruik een exfoliërende (peelende) tonic met salicylzuur
 • Ga niet zelf pukkels en puistjes uitknijpen (dit geeft littekens)
 • Gebruik geen make-up die je huid afsluit
 • Verschoon dagelijks je kussensloop (of leg er elke nacht een schone handdoek op)
 • Vermijd suikers (snelle koolhydraten)
 • Eet meer omega 3 vetten
 • Drink voldoende water
 • Doe een sport die je leuk vindt 
 • Zorg voor voldoende ontspanning en slaap

    Laat je huid stralen, niet glimmen!

    De eerste afspraak

    fruitzuurpeeling_mooiinuitstraling_joure

    De eerste afspraak is de kennismakingsbehandeling en bestaat uit een:

     

    • Intake: tijdens de intake wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld.
    • Huidanalyse: met behulp van een apparaat wordt een huidanalyse gemaakt. Zo weet ik wat de conditie van jouw huid is en kan ik bepalen welke behandeling en (thuis)producten voor jouw huid geschikt zijn.
    • Behandeling van 30 minuten, zodat ik kan zien hoe jouw huid reageert op de producten.
    • Behandelplan: hierin bespreken we welke behandelingen we gaan doen en hoe vaak deze behandelingen gaan plaatsvinden en in welk tijdsbestek.
    • Productadvies: ik leg je uit welke producten je thuis kunt gebruiken en hoe je deze producten moet gebruiken om het beste resultaat te behalen.
    • Voedingsadvies: aan de hand van de vragen uit de intake kan ik je adviezen geven om bijvoorbeeld bepaalde voedingsmiddelen te vermijden of juist wel te gaan eten.
    • Voedingssupplementen advies: voor een beter resultaat is het aan te bevelen om je voeding aan te vullen met supplementen die speciaal gericht zijn op de vette huid.

    MOOI! top 3 behandelingen vette huid

    Bij een vette huid is het belangrijk om je huid goed te verzorgen; thuis met de producten en in de praktijk met de behandelingen. Je huid blijft dan in topconditie en kan zichzelf beter herstellen. Je lichaam heeft nl. een prachtig zelfherstellend vermogen, maar daar moet ze wel de juiste tools voor aangereikt krijgen! De behandelingen tegen een vette huid zorgen ervoor dat:

    Dode huidcellen verdwijnen, zodat talgklieren niet verstopt kunnen raken.
    Er minder talg wordt aangemaakt, daardoor wordt de huid minder vet.
    De huid wordt gehydrateerd;
    want vaak zijn vette huiden ook droog, waardoor je huid weer meer talg gaat aanmaken en zo kom je in een vicieuze cirkel.

    mironeedling_mooiinuitstraling_joure

    Basisbehandeling Vette huid

    omschrijving

    Je behaalt meer resultaat met een kuur!

    In 5 stappen van je vette huid af

    1. Kennismakingsbehandeling
    2. Huid laten wennen aan de producten voor de behandelingen
    3. Behandelingen in de praktijk
    4. Thuisverzorging met producten
    5. Aanpassen voeding, voedingssupplementen & leefstijl

    Wat klanten zeggen

    ‘Mijn huid is echt opgeknapt sinds ik de producten gebruik en de behandelingen onder ga bij jou’

    ‘Ik gebruik bijna geen make-up meer, dus dat is een teken voor mij dat mijn huid er een stuk beter uit zie’

    ‘Mensen om mij heen zeggen dat mijn huid veel rustiger is geworden!’

    ‘Mijn huid glimt gelukkig niet meer zo erg’

    Vergoeding

    Omdat MOOI! in uitstraling gecertificeerd en geregistreerd is via de brancheorganisatie ANBOS kun je in aanmerking komen voor vergoeding van de acnebehandelingen.

    Dit hangt wel af van je zorgverzekering, controleer hiervoor je polis of neem contact op met je zorgverzekering.

    Blijf op de hoogte!


    Als eerste op de hoogte van alle MOOI! nieuwtjes & tips?
    Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

    * indicates required

    Intuit Mailchimp

    Veelgestelde vragen

    Ik weet niet welke behandeling ik moet kiezen, welke behandeling heb ik nodig?

    Dat kan ik me voorstellen! Daarom is het handig om de eerste keer de kennismakingsbehandeling in te plannen zodat we samen kunnen kijken welke behandeling voor jou geschikt is.

    Zie ik gelijk verschil na 1 behandeling?

    Omdat de huid goed gereinigd wordt zie je wel gelijk verschil. Meestal zijn er wel meerdere behandelingen nodig om een beter resultaat te bereiken.

    Voor het beste resultaat raad ik dan ook de kuren & pakketten (link) aan. Het beste is om je huid altijd goed te blijven verzorgen zodat die sterk en gezond blijft. Dus na een kuur elke 6 weken een behandeling ondergaan is zeker aan te raden!

     

    Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

    Dat kan heel verschillend zijn omdat elke huid anders is en anders reageert. Meestal zijn 4-6 behandelingen met korte tussenpozen nodig en daarna kan worden overgegaan op ‘onderhoudsbehandelingen’ met langere tussenpozen. Het beste is om je huid altijd goed te blijven verzorgen zodat die sterk en gezond blijft. Dus na een kuur elke 6 weken een behandeling ondergaan is zeker aan te raden!

     

    Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

    Dit is afhankelijk van jouw huidconditie en of je wel of geen pukkels, puistjes en/of mee-eters hebt. In het begin kan dit één keer in de twee weken zijn. Als de huid rustiger wordt kan worden overgegaan op behandelingen één keer per maand. En als de huid helemaal onder controle is, kom je één keer per 6 weken langs.

     

    Zijn de behandelingen pijnlijk?

    Het uitreinigen (pukkels uitknijpen) van de huid wordt niet altijd als prettig ervaren en kan enigszins pijnlijk zijn. De fruitzuurpeeling kan ervaren worden op de huid als een heel warm, prikkelend gevoel. De microneedling kan wel pijnlijk zijn. Ik houd natuurlijk rekening met jouw pijngrens!

     

     

    Kan ik een reactie verwachten van de behandeling?

    Dit hangt af van welke behandeling we doen, maar bij de fruitzuurpeelingen en de microneedling behandelingen kan het zijn dat je na de behandeling een trekkerig gevoel, roodheid en/of schilfering ervaart, dit noemen we downtime. De ernst van de downtime hangt af van de behandeling die wordt gedaan, van de intensiteit van de behandeling en van de huid zelf. De verschijnselen kunnen ongeveer 4-7 dagen aanhouden, ook deze tijd verschilt weer per persoon. Ook kan het zijn dat na de behandeling de huid eerst weer wat onrustiger wordt. Dit komt omdat de huid de ‘zooi’ kwijt moet.

     

     

    Moet ik thuis producten gebruiken?

    Ja, om de huid goed voor te bereiden op de behandelingen en na de behandelingen de huid goed te beschermen en van de juiste voeding en vocht te voorzien is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken die ik adviseer. Ook is het heel belangrijk om na de behandeling de dagcrème te gebruiken met de zonbeschermende factor! Om het beste resultaat te bereiken is het zeker aan te raden om de geadviseerde producten te gebruiken.