Hallo, leuk om kennis te maken!

 

 

 

 

Jij bent waarschijnlijk benieuwd naar de kennismakingsbehandeling, ik zal je er alles over vertellen!

Elke huid is uniek

Als je voor het eerst komt wil ik je graag leren kennen. Maar ik wil natuurlijk ook jouw huid leren kennen, want elke huid is uniek en reageert anders! En om het beste resultaat te bereiken is het belangrijk om te weten wat jouw huid nodig heeft, tijdens de behandelingen en voor de thuisverzorging.

Huidconditie

Als ik weet wat de conditie van jouw huid is en hoe jouw huid op de producten reageert, kan ik jou een helder, duidelijk en eerlijk advies geven over de behandelingen en de thuisverzorging. Daarom mag je, als je voor het eerst komt en je wilt resultaat, een afspraak inplannen op het afsprakenformulier voor een ‘kennismakingsbehandeling’.

Waar bestaat de kennismakingsbehandeling uit?

  • Een uitgebreide intake; tijdens de intake stel ik je veel vragen over bijv. de producten die je gebruikt, voeding, sport, slaap, beroep etc.
  • Een huidanalyse; bij de huidanalyse meet ik met een apparaat het vocht- en vetgehalte. Hiermee kan ik de behandeling en de producten op jouw huid aanpassen.
  • Een behandeling; je krijgt een korte behandeling van ± 30 min. Zo kan ik zien hoe jouw huid reageert op de producten.
  • Een behandelplan; we bespreken samen welke behandelingen we gaan doen, hoe vaak en in welk tijdsbestek die behandelingen gaan plaatsvinden.
  • Productadvies; ik geef je advies over de producten voor thuis, deze producten zorgen voor een optimaal resultaat en ze bereiden je huid voor op de komende behandelingen. Tevens krijg je uitleg & tips over hoe je de producten moet gebruiken.
  • Voedingsadvies; huidproblemen komen bijna altijd van binnenuit. Daarom kijk ik niet alleen naar de buitenkant maar ook naar de binnenkant. Een holistische aanpak, dus we bespreken ook hoe jouw voedingspatroon eruit ziet en daar waar nodig adviseer ik je om dit eventueel aan te passen.
  • Voedingssupplementen advies; voor een beter resultaat is het aan te bevelen om je voeding aan te vullen met supplementen die speciaal gericht zijn op jouw huidprobleem. Hierin adviseer ik je graag!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ik zie je snel!

Wat klanten zeggen

“Andere mensen zeggen dat mijn huid er beter uit ziet!”

“Ik gebruik al veel minder vaak make-up, dat is voor mij een teken dat mijn huid verbeterd”

“Mijn huid ziet er veel frisser en egaler uit”

Vergoeding

Omdat MOOI! in uitstraling gecertificeerd en geregistreerd is via de brancheorganisatie ANBOS kun je in aanmerking komen voor vergoeding van de acnebehandelingen.

Dit hangt wel af van je zorgverzekering, controleer hiervoor je polis of neem contact op met je zorgverzekering.

Blijf op de hoogte!


Als eerste op de hoogte van alle MOOI! nieuwtjes & tips?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

* indicates required

Intuit Mailchimp

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de kennismakingsbehandeling in totaal?

In totaal duurt het ongeveer 1,5 uur

Kan ik met make-up op komen?

Nee, want dat geeft een vertekend beeld, je komt met een gereinigde huid en ook zonder crème

Kan ik na de behandeling een reactie verwachten?

Tijdens deze behandeling werk ik al met fruitzuren (de lichtste vorm), zeker nog geen fruitzuurpeeling. Maar je kunt na de behandeling wel enige reactie verwachten zoals roodheid en/of schilfertjes. Vooral als je huid nog niks gewend is.

Mag ik deze behandeling ondergaan als ik zwanger ben?

Nee, dan zijn fruitzuren/fruitzuurpeelingen zeker niet aan te raden. 

Ik adviseer je dan ook te wachten tot na de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap kun je wel andere behandelingen, zonder fruitzuren, ondergaan..