MaskselfieMaandag 20 maart weer in optocht richting Utrecht naar het trainingscentrum van Alpha-H, file, file en nog eens file, zo blij dat ik in Friesland woon! Maar zonder lekke banden en omzwervingen in Utrecht aangekomen. Wel iets te laat maar ja zoals wij Friezen zeggen; better let as net! Er stond wederom een training van Alpha-H op het menu deze dag werden de fruitzuren onder de loep genomen.

‘s Ochtends de theorie over de fruitzuren. Wat is een fruitzuurpeeling en wat doet het op de huid? Je kunt er mooie resultaten mee bereiken voor verschillende huidproblemen o.a.; anti-aging, acne en pigmentvlekken. Meer hydratatie waardoor rimpels afvlakken, verheldering van pigmentvlekken en acne die zichtbaar verbetert.

‘s Middags zelf de peeling ondergaan. Het is een hele andere behandeling dan de ‘gewone’ behandelingen. Het gaat echt een stap verder. Het zorgt ervoor dat de bovenste laagjes van de dode huidcellen loslaten waardoor de onderste lagen van de huidcellen worden aangezet tot vorming van nieuwe cellen; collageen en elastine, en dat is juist wat we willen!


Leave a Reply