Afgelopen november heb ik het laatste deel van de cursus; Orthomoleculaire voedingscoach met succes afgerond. Het was een super leerzame cursus. Ik dacht dat ik al veel van voeding wist omdat ik al jaren bezig ben met voeding en een voedingspatroon zoek die bij mij past. Maar na deze voedingscursus kan ik mij nog gerichter verdiepen in verschillende processen die in het lichaam plaats vinden of juist niet plaats vinden als je bijvoorbeeld tekorten hebt aan vitaminen en mineralen, waardoor je gerichter je voeding kunt aanpassen naar de klacht. Er ging letterlijk een wereld voor mij open en dat terwijl ik dacht al ‘goed’ bezig te zijn!

Mocht je ook op zoek zijn naar voeding wat bij jou past en denk je dat je ook goed bezig bent maar er toch niet helemaal uitkomt. Of wil je bijvoorbeeld meer energie, lekkerder in je vel zitten, niet meer ‘s avonds op de bank in slaap vallen of juist van dat opgeblazen gevoel afkomen. Neem gerust contact op, dan kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek en gaan we de uitdaging aan om jou weer fit te krijgen!

Voeding doet nu eenmaal enorm veel met je lichaam en voedzame voeding is ook nog eens veel lekkerder dan ‘gewone’ voeding uit pakjes!


Leave a Reply