Dag 5 na de operatie zit er ook alweer bijna op, kan nog net up de valreep een blog plaatsen..
Vanmorgen met knallende koppijn wakker geworden… hmmmm hoe kan dit?? Als er iemand nooit hoofdpijn heeft dan ben ik het wel en anders weet ik precies waar het van komt, dan heb ik de avond ervoor waarschijnlijk toch 1 wijntje teveel gehad 😉 Maar een paracetamolletje ingenomen, die neem ik dus ook eigenlijk nooit, de farmaceutische industrie wordt echt niet rijk van mij! Maar goed, mijn ogen, daar gaat het nu natuurlijk over.
Het voelde al een stuk beter en toen ik in de spiegel keek was het nog wel wat dik hier en daar maar de roodheid was echt al een stuk verminderd! Super blij werd ik ervan. Ik moest nl. vanmiddag en vanavond naar een cursus en dan is wat minder rood zijn toch wel prettig, hahaha!
De reacties waren heel verschillend van; ‘Wat heb jij met je ogen?’ Tot ‘Is je make-up uitgelopen?’ Die laatste vond ik wel heel grappig moet ik zeggen, want ik mag niet eens make-up op!

Morgen nog een dagje Medprevent en dan nog 1 nachtje slapen en dan gaan de hechtingen eruit. Slapen doe ik trouwens stiekem wel alweer op mijn zij… ssst niet zeggen hoor, maar slaap dan toch veel beter en zie eigenlijk niet in waarom het niet kan. Ga het ook even vragen donderdag waarom dat nu precies is dat rugslapen.

Tot morgen maar weer!

 


Leave a Reply