14 dagen na de operatie en alles mag weer! Dus vanmorgen gelijk een rondje hard gelopen, wat was dat heerlijk! Tijdens de afgelopen twee weken heb ik wel zo nu en dan een wandeling gemaakt en een blokje gefietst, op de gewone fiets, maar ik mag me graag in het zweet jagen zodat, als je thuis bent, je ook echt het gevoel hebt dat je wat gedaan hebt. Ik heb dat dan ook echt wel gemist!

Afgelopen nacht heb ik het extra kussen al onder mijn hoofd weg gehaald en heb weer op mijn zij geslapen, ik heb dan ook heerlijk geslapen! Eigenlijk mocht dat pas vannacht maar mijn wederhelft had nogal last van mijn gesnurk, hahaha. Het schijnt toch dat als je op je rug ligt gaat snurken 😉

Als de korstjes vandaag weg waren, zou ik moeten beginnen met de littekencrème maar er zitten nog een paar hele kleine korstjes, dus ik wacht toch nog even een dag, misschien morgen.

Met de dag zie ik het verbeteren, de korstjes gaan weg, de roodheid trekt steeds meer weg en de lichte zwelling die er nog is trekt ook langzaam weg.
Ik ben nog steeds erg tevreden en het leuke is, ik krijg veel complimentjes 🙂


Leave a Reply