20170313_140609

Maandag de 13de; Na een drukke ochtendspits, met niet alleen die vervelende files,  maar ook nog verdwaald te zijn in Utrecht én een lekke band, kwam ik drie kwartier te laat aan bij het trainingscentrum van Alpha-H. De basistraining stond op het programma. Ze hadden net het voorstelrondje gehad, dus ik had gelukkig nog niks gemist, snel aanschuiven dan maar, maar ja die lekke band zat mij niet lekker natuurlijk….

Ee3 vitaminenrst vond het theoriegedeelte plaats waarin alle producten werden besproken; welk product is geschikt voor welke huid, welke ingrediënten zitten in het product en wat doen die ingrediënten. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages fruitzuren (glycolzuren) in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en anti-oxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. Hierdoor wordt de huid uit haar ‘comfort zone’ getrokken waardoor zij ‘wakker schrikt’ en tot in de diepere huidlagen geactiveerd wordt; daar waar nieuwe huidcellen, collageen- en elastinevezels worden gemaakt. Gewone huidverzorging, van de drogist, bevat deze ingrediënten niet of in een te lage dosering of heeft een pH waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten.

In de middag volgde de praktijk. Er werd geoefend op elkaar zodat je ook zelf kon voelen hoe de producten op je huid inwerken. De heerlijke oppervlakte reiniging is een goed begin en de huid voelt gelijk lekker zacht aan. Daarna volgt de dieptereiniging die op verschillende manieren en sterktes kan worden toegepast. Voor de huid die nog ‘niks’ gewend is zijn de mildere producten geschikt en kan het gebruik van glycolzuur worden opgebouwd. Voor de huiden die al wat meer ‘ervaring’ hebben met glycolzuur is de sterkere diepte reiniging een boost voor de huid. Na een heerlijk verkoelend en hydraterend masker wordt er een cocktail van serums aangebracht; Vitamine B, E en C. Als laatste volgt de finishing touch; hydraterende dagcrème met natuurlijk een zonbescherming. De huiden zien er stuk voor stuk prachtig uit!

En ja, daar stond ik natuurlijk nog met mijn lekke band. Tussen de middag had ik gebeld met de landelijke VW service voor pech onderweg en gelukkig kon er rond 16.00 uur een monteur van de dichtstbijzijnde VW garage mijn band komen wisselen. 16.10 uur werd ik gebeld; ‘Mevrouw ik heb een groot probleem… Mijn collega heeft een ongeluk gehad en ligt in het ziekenhuis en ik heb net zelf ook een aanrijding gehad waarbij mijnlekke band auto totall loss is verklaard, dus ik moet een andere auto regelen om bij u te komen’. ‘Och jee, wat een toestand allemaal, hoelang denkt u dat het gaat duren’? Vraag ik voorzichtig. ‘Ik hoop binnen het uur bij u te zijn’. Dat wordt nog even wachten dus. Net iets voor vijven word ik gebeld; de monteur staat al bij mijn auto! In een kwartier had hij de band verwisseld en kon ik weer beginnen aan mijn terugreis die natuurlijk, hoe kon het ook anders, ook niet geheel zonder complicaties verliep…. Ik zat, uiteraard heerlijk in de spits, gezellig met duizenden andere medeweggebruikers door het voorraam te staren naar de remlichten van de voorbuurman of -vrouw toen tot overmaat van ramp het olielampje ging branden! Dus uit de file, de vluchtstrook op en de alarmlichten aan. Met een fles olie en een doekje in de ene hand, en de telefoon, met manlief aan de lijn, in de andere hand onder de motorkap gedoken en het oliepeil weer op niveau gebracht. Mijn auto weer tussen alle andere auto’s gewurmd (gelukkig heb ik een grote auto :-)) en daar ging ik weer met een slakkengang van 10 misschien net 20 km/uur. Al met al was ik ‘s avonds, veilig en wel, om 19.00 uur thuis.

Op deze maandag de 13de (en dan is het nog niet eens vrijdag de 13de) heb ik trouwens wel veel geleerd; Niet alleen dat Alpha-H een prachtig product is met echt heerlijke serums maar ook hoe je olie moet bijvullen en hoe de landelijke VW service voor pech onderweg werkt, chapeau voor de monteur en natuurlijk voor manlief voor de instructies aan de telefoon!

banner


One comment

  1. Jurrina Sietsma schreef:

    Je hebt je dus niet verveeld afgelopen week :). Op naar aankomende week. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Leave a Reply